Bij onze gemeente zijn een heel aantal verenigingen actief. Voor elke leeftijdscategorie is wel een geschikte vereniging te vinden.

Ben je tussen de 12 en de 16 jaar? Kom eens kijken op een avond van de Jeugdclub en maak kennis met leeftijdsgenootjes. Met hen kun je serieuze zaken bespreken maar ook erg veel lol hebben.

Ben je de 16 jaar al gepasseerd? Dan is de Jeugdvereniging misschien iets voor jou! Leuke mensen van jouw leeftijd. Altijd een onderwerp waarvan je iets kunt leren en altijd een stukje ontspanning. Kom maar eens kijken.

Heb je net belijdenis gedaan? Ook daarvoor hebben we een passende club. Hierbij kun je samen met anderen je geloof verdiepen d.m.v. een goede bijbelstudie, of een goede discussie. Maar zoals op de meeste verenigingen ontbreekt ook hier een stukje ontspanning niet.

Op zoek naar een goed gesprek met mede-Christenen? Bezoek de vrouwenvereniging! Door met anderen te praten over dingen die u bezig houden kunt u wellicht goede adviezen ontvangen. Ook door middel van het samen de bijbel te bestuderen zijn er antwoorden te verkrijgen op allerdaagse vragen.

Houd u van zingen of van muziek maken? Ons kerkkoor kan altijd mensen gebruiken om de liederen, die worden gezongen tot Gods eer, nog mooier te laten klinken. Ook zijn er af en toe avonden waarop u uw muzikale talent volledig kunt inzetten.

Klik op een van de verenigingen die hier links in de menubalk worden genoemd voor meer informatie!