Iedere zondagavond om acht uur is het weer tijd voor de jeugdvereniging. Met een groep leeftijdsgenoten van 16 to tongeveer ± 25 jaar beginnen we de avonden getrouw met een aantal liederen te zingen. Daarna volgt het onderwerp en is er tussendoor een pauze met koffie en een heerlijke traktatie.
 
Door het jaar heen worden er verschillende onderwerpen behandeld. ongeveer de heflt van de onderwerpen bestaan uit bijbelse vraagstukken waar we ons in gaan verdiepen. De andere avonden staan z.g.n. “vrije onderwerpen” op het programma. De leden van de jeugdvreniging maken om de beurd een eigen onderwerp waar ze vragen over hebben. Samem met leeftijdsgenoten in deze tijd over zowel bijbelse als persoonlijke vragen praten ervaren wij als zeer opbouwend!
 
Naast de verenigingsavonden zijn er ook nog andere activiteiten zoals: het sinterklaasfeest, een kerstviering, het startweekend van de kerk (oude gemeentedag) en een einduitje en als laatste maar ook zeker niet de minste: het startweekend!!

Daarnaast zijn wij ook buiten de jeugdvreniging een hechte groep. Zo hebben de dames een heuse filmclub waar ze regelmatig met elkaar een mooie film kijken. Ook een gezellig avondje bij iemand thuis is iets wat wij graag doen. 

Kortom: een leuke en leerzame groep!


Lijkt het je leuk om ook lid te worden of gewoon een keer te komen kijken? Je bent van harte welkom!

Groepsfoto 2019
Groepsfoto 2018
Foto 2017
Groepsfoto 2016
Groepsfoto 2015