Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn het Christelijke Gereformeerde Kerkkoor “Jubilate Deo” te Opperdoes.
Ons koor is in 1972 opgericht onder leiding van dirigent J. Ploeg Dzn. Momenteel hebben wij 24 leden. Wij repeteren elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het ontmoetingscentrum “De Lichtboei”, dit is gelegen achter ons kerkgebouw aan het Noorderpad 51a te Opperdoes.

Ons koor zingt hoofdzakelijk Nederlandstalig, bestaande uit psalmen, gezangen en geestelijke liederen. Onze doelstelling is om God te verheerlijken in ons lied en de boodschap van het evangelie zingend uit te dragen. In Frank van Laere, hebben wij een enthousiaste dirigent gevonden, die het koor muzikaal op een hoger niveau weet te brengen. Het is traditie, dat wij als koor onze medewerking verlenen aan de zangdiensten tijdens de 2e kerst-, paas- en pinksterdagen. Dit wordt dan ook veelal met begeleiding van een extra muziekinstrument, zoals piano, trompet of dwarsfluit uitgevoerd. We hebben geregeld zangavonden of concerten in samenwerking met andere koren.
In november 2022 mochten wij ons 50-jarig jubileum vieren met een concert in eigen kerkgebouw.

Het is onze hartelijke wens dat wij als koor nog lang mogen voortbestaan en met onze stem een getuigenis uit mogen dragen, tot eer en verheerlijking van onze Schepper.

40-jarig jubileum
50-jarig jubileum