Welkom

Welkom op de pagina van de pastorie van onze kerk.

Het zal u vast niet ontgaan zijn, maar onze pastorie gevestigd aan het Noorderpad 51 is toe aan een renovatie. Een houten, niet geïsoleerde vloer, diverse slechte kozijnen met enkel glas en een hoge energierekening maken de renovatie meer dan wenselijk. We hebben de kans hiervoor voordat kandidaat P.A. Kok als nieuwe predikant met zijn gezin de pastorie zal gaan bewonen!

 

Vooraf

Op deze pagina kunt u alle informatie vinden over de renovatie van de pastorie. Een stukje geschiedenis over dit karakteristieke pand en wat er in de loop van die bijna 100 jaar oude pastorie allemaal gebeurd is in en rondom deze vrijstaande villa. Ook leggen we hier uit hoe u een bijdrage aan de verbouwingskosten kunt geven. De tijdsplanning is helemaal rond maar de financiën zijn nog niet binnen. Helpt u en jij ook mee?

In het zonnetje lijk het een prachtig huis, na de verbouwing is dat het ook!

* deze pagina is nog onder constructie!