VBC 2016

De week waarin dit jaar de Vakantie Bijbel Club is gehouden, ligt weer een tijdje achter ons. Met dankbaarheid kunnen we zeggen dat we een prachtige week met fantastisch weer hebben gehad! Met zo’n veertig tot vijftig kinderen zijn we elke dag samen gekomen. Het was dit jaarbijzonder om mee te maken dat er een heel aantal kinderen van buiten de kerk de VBC bezocht.

Thema van de VBC-week: ‘Levensecht!

Ma: Ik ben de goede Herder
Di: Ik ben het Brood des levens
Woe: Ik ben de Opstanding en het Leven
Do: Ik ben het Licht der wereld
Vrij: Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven 

Na de pauze is er een afwisselend programma. De oudste kinderen steken veel tijd in het maken van een insectenhotel (waarvoor u zoveel potten en blikken hebt gespaard: hartelijk dank daarvoor!!), er wordt fanatiek gespeeld bij de spelletjes en wie graag wil knutselen kan zich uitleven. 

Op vrijdagmiddag eten we lekker patat met elkaar. ’s Avonds sluiten we, samen met de kinderen en anderen, de week af met een muzikale sing-in. Wat is dat mooi! 

We zijn blij en dankbaar voor hoe de week is verlopen. Het was geweldig! We hopen en bidden dat het zaad, dat gezaaid is in de kinderharten, door het werk van de Heilige Geest mag ontkiemen en zo vrucht mag dragen voor Hem! 

Tot D.V. volgend jaar!